hoeveel oliebollen moet je eten om 1 kilo aan te komen

hoeveel oliebollen moet je eten om 1 kilo aan te komen

Om 1 kilo aan te komen, moet je 7000 calorieën extra eten bovenop je dagelijkse caloriebehoefte. De gemiddelde dagelijkse caloriebehoefte voor een volwassene is ongeveer 2000 calorieën. Om 7000 calorieën extra te eten, moet je dus 7000 / 2000 = 3,5 keer zoveel eten als je normaal doet.

Een gemiddelde oliebol bevat ongeveer 166 calorieën. Om 7000 calorieën te eten, moet je dus 7000 / 166 = 42,2 oliebollen eten.

In de praktijk is het echter onmogelijk om 42,2 oliebollen in één keer te eten. De meeste mensen zullen dus meerdere dagen moeten doorbrengen met het eten van oliebollen om 1 kilo aan te komen.

Een meer realistische schatting is dat je ongeveer 39 oliebollen moet eten om 1 kilo aan te komen. Dit is nog steeds veel, maar het is wel iets meer haalbaar dan 42,2 oliebollen.

Het is belangrijk om te onthouden dat calorieën niet de enige factor zijn die bepalen of je aankomt of afslankt. Ook je lichaamstype, je metabolisme en je activiteitsniveau spelen een rol. Als je bijvoorbeeld een snelle stofwisseling hebt, zul je meer calorieën moeten eten om aan te komen dan iemand met een langzame stofwisseling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *