Het laatste glaasje met een te wijde broek (?) letters

Het laatste glaasje met een te wijde broek

In het Nederlands

Het is vrijdagavond en je bent uitgenodigd voor een gezellig etentje met vrienden. Je hebt je mooi aangekleed en voelt je zelfverzekerd in je nieuwe outfit, inclusief een te wijde broek die je eigenlijk al een tijdje niet meer gedragen hebt. Tijdens het etentje geniet je van heerlijk eten en drink je een paar glaasjes wijn.

Na het eten besluit je nog even te blijven hangen en nog één laatste glaasje wijn te nemen. Terwijl je gezellig aan het kletsen bent met je vrienden, merk je ineens dat je broek wel erg los begint te zitten. Je schrikt en realiseert je dat je teveel hebt gegeten en gedronken. Je voelt je een beetje ongemakkelijk en probeert zo nonchalant mogelijk je broek wat strakker te trekken.

Gelukkig kunnen je vrienden er wel om lachen en maken er grapjes over. Je besluit er maar het beste van te maken en geniet van de rest van de avond. Het laatste glaasje met een te wijde broek zal je niet snel vergeten, maar het zorgt wel voor een hilarische herinnering waar je nog lang om zal kunnen lachen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *