wie zingt de hamster reclame van ah 2024

De hamster reclame van Albert Heijn uit 2024 is een creatieve en humoristische manier om de Hamsteren-actie van de supermarkt te promoten. De reclame is een parodie op het nummer “Eye of the Tiger” van de Amerikaanse rockband Survivor.

De reclame begint met een hamster die in de spiegel kijkt en ziet dat hij te veel kilo’s is aangekomen. Hij besluit om te gaan sporten om weer fit te worden. De hamster begint met een loopje door de stad, gevolgd door een bokstraining in de sportschool.

De hamster wordt steeds fitter en zelfverzekerder. Hij begint te zingen het nummer “Hamsterééééén”, een bewerking van het nummer “Eye of the Tiger”. In de tekst van het nummer wordt de hamster vergeleken met een bokser die zich voorbereidt op een gevecht.

De reclame eindigt met een close-up van de hamster die trots in de spiegel kijkt. Hij is weer fit en heeft de kerstkilo’s kwijtgeraakt.

De reclame is een succes en wordt veel bekeken op sociale media. Het nummer “Hamsterééééén” wordt ook veel gestreamd op streamingdiensten.

De reclame is een succesvolle manier om de aandacht te vestigen op de Hamsteren-actie van Albert Heijn. De reclame is leuk en humoristisch, en het zet mensen aan om gezond te eten en te sporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *