van lanschot inloggen

Om in te loggen op Van Lanschot, ga je naar de website van Van Lanschot. Op de homepagina klik je op de link “Inloggen”.

Vervolgens wordt je gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het openen van je rekening bij Van Lanschot. Je wachtwoord heb je zelf gekozen bij het openen van je rekening.

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent, kun je op de link “Wachtwoord vergeten” klikken. Je wordt dan gevraagd om je e-mailadres in te voeren. Van Lanschot stuurt je dan een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als je succesvol bent ingelogd, kom je in je persoonlijke omgeving van Van Lanschot. Hier kun je je rekeningen bekijken, overboekingen doen, en andere bankzaken regelen.

Hier zijn de stappen om in te loggen op Van Lanschot:

  1. Ga naar de website van Van Lanschot.
  2. Klik op de link “Inloggen”.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op “Inloggen”.

Als je inlogt vanuit een andere browser of computer dan je normaal gesproken gebruikt, moet je mogelijk eerst je apparaat verifiëren. Dit doe je door op de link “Apparaat verifiëren” te klikken. Je ontvangt dan een code op je telefoon of e-mailadres. Voer deze code in om je apparaat te verifiëren.

Als je problemen hebt met inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Van Lanschot via telefoonnummer 0800-1737.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *