kunststroming 4 letters

Het Van Dale Puzzelwoordenboek, een onmisbare hulpbron voor puzzelliefhebbers, heeft recentelijk zijn lijst van kunststromingen bijgewerkt. De nieuwste editie bevat nu duidelijke verwijzingen naar een kunststroming met slechts vier letters, een zeldzaamheid gezien de complexiteit van de kunstgeschiedenis.

Deze bijzondere kunststroming heet ‘DADA’. Ontstaan in de vroege twintigste eeuw, kenmerkt Dada zich door zijn radicale afwijzing van traditionele kunstnormen en zijn uitdagende natuur. Dadaïsten, zoals Hans Arp en Marcel Duchamp, streefden ernaar conventies te doorbreken en de gevestigde kunstwereld te choqueren.

Het Puzzelwoordenboek van Van Dale staat bekend om zijn uitgebreide databank van woorden die gebruikt kunnen worden voor het oplossen van kruiswoordraadsels en andere woordpuzzels. Puzzelaars kunnen nu de term ‘DADA’ gebruiken om hun spel naar een hoger niveau te tillen en hun kennis van kunststromingen verder uit te breiden.

De prijzen van het Van Dale Puzzelwoordenboek variëren van €19,99 voor de kleine editie tot €52,50 voor de extra grote versie. De boeken zijn beschikbaar in zowel fysieke boekhandels als online winkels.

Onderstaande tabel toont de prijzen van het Puzzelwoordenboek:

Puzzelwoordenboek Versie Prijs
Klein € 19,99
Groot € 29,99
Extra Groot € 52,50

Met deze nieuwe informatie hoopt Van Dale dat liefhebbers van kunst en puzzels gelijk hun passie kunnen voortzetten met een verrijkte woordenschat en een diepere appreciatie voor de diversiteit binnen de kunstwereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *