hij krijgt het geld van zijn strips cryptisch

Het woord “cryptisch” betekent “ondoorzichtig, geheimzinnig”. In de context van geld verdienen met strips kan het op verschillende manieren worden geïnterpreteerd.

Een mogelijke interpretatie is dat de striptekenaar zijn geld verdient met het verkopen van strips die een geheimzinnige of ondoorzichtige inhoud hebben. Dit kan bijvoorbeeld strips zijn over spionage, detectives of andere avonturen in een mysterieuze setting.

Een andere mogelijke interpretatie is dat de striptekenaar zijn geld verdient met het verkopen van strips die op een geheimzinnige of ondoorzichtige manier worden gepubliceerd. Dit kan bijvoorbeeld strips zijn die alleen online verkrijgbaar zijn, of die in een beperkte oplage worden gedrukt.

Nog een mogelijke interpretatie is dat de striptekenaar zijn geld verdient met het verdienen van geld op een geheimzinnige of ondoorzichtige manier. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het verkopen van merchandise, het geven van lezingen of het schrijven van boeken.

Zonder meer informatie is het moeilijk om te zeggen wat de exacte betekenis van de uitdrukking “hij krijgt het geld van zijn strips cryptisch” is. Het is echter duidelijk dat de striptekenaar op een manier geld verdient die niet aan de gebruikelijke verwachtingen voldoet.

Hier zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe een striptekenaar zijn geld cryptisch kan verdienen:

  • Een striptekenaar maakt een strip over een geheime agent die een kluis moet kraken. De strip wordt gepubliceerd in een stripblad dat alleen op abonnementsbasis beschikbaar is. De striptekenaar verdient geld aan de abonnementen, maar de inhoud van de strip is voor de meeste mensen onbekend.
  • Een striptekenaar maakt een strip die alleen online verkrijgbaar is. De strip wordt gepubliceerd in een reeks van korte afleveringen die de lezer moet betalen om te lezen. De striptekenaar verdient geld aan de abonnementen, maar de inhoud van de strip is alleen toegankelijk voor mensen die bereid zijn te betalen.
  • Een striptekenaar maakt een strip die een cryptische boodschap bevat. De boodschap is bedoeld om de lezer aan het denken te zetten, maar het is niet duidelijk wat de boodschap betekent. De striptekenaar verdient geld aan de verkoop van de strip, maar de betekenis van de strip is voor de meeste mensen onbekend.

In alle gevallen is het duidelijk dat de striptekenaar zijn geld verdient op een manier die niet aan de gebruikelijke verwachtingen voldoet. De striptekenaar is op zoek naar een manier om zijn werk te verkopen dat uniek en onderscheidend is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *