guido winter vol liefde geboorteplaats

Guido, geboren in Dordrecht, Nederland, is een avontuurlijke man die al zijn hele leven al gepassioneerd is door de natuur. Hij groeide op in een klein dorpje in de buurt van Dordrecht, waar hij veel tijd doorbracht in de bossen en velden. Als kind was hij al gefascineerd door wilde dieren en het weer.

Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam besloot Guido om zijn passie voor de natuur te volgen en ging hij werken als gids in Zweeds Lapland. In Lapland kon hij zijn liefde voor de natuur ten volle beleven. Hij ging er op skisafari, leerde er ijsvissen en ging er zelfs op berensafari.

Guido woont al sinds 2011 in Zweden en is daar helemaal op zijn plek. Hij is dol op het leven in de natuur en geniet van de rust en stilte. Hij is ook een echte dierenvriend en heeft een aantal huisdieren, waaronder een hond, een kat en een paarden.

In het programma Winter Vol Liefde is Guido op zoek naar een vrouw die zijn liefde voor de natuur deelt. Hij is op zoek naar een vrouw die avontuurlijk is en niet bang is om nieuwe dingen te proberen.

Guido is een sympathieke man met een groot hart. Hij is op zoek naar een vrouw die zijn leven compleet kan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *